O nama

Stručni savet Galerije Trag

Galerija TRAG je privatna galerija osnovana u Beogradu 2020. godine čija delatnost je usmerena na predstavljanje savremenih umetnika prevashodno iz oblasti slikarstva i vajarstva, ali i istaknutih stvaralaca XX veka. Iako je zvanično osnovana tek skoro, tim galerije čine stručnjaci koji su aktvini u svojim oblastima decenijama unazad, a čija su znanja, iskustvo i entuzijazam spojeni u težnji da se kroz zajedničke aktivnosti i fuziju ideja ostavi trag na umetničkoj sceni Beograda.

Zoran Pršendić

Art Menadžer zoranp@galerijatrag.rs

Vlada Veselinović

Art menadžer i direktor galerije vladav@galerijatrag.rs

Vladimir Mandić Toni​

Stručni saradnik, recezent vladimirm@galerijatrag.rs

Miroslav Lazović

Redovni profesor FPU

Zoran Ivanović

Redovni profesor FPU

Usluge

Usluge tima galerije su procena slika, otkup i prodaja umetničkih dela, uređenje prostora i savetovanje. Ukoliko želite da oplemenite svoj dom ili radni prostor komadom koji neće ostaviti ravnodušnim posetioce ili ukućane, obratite nam se.

Aktivnosti

O aktivnostima Galerije TRAG, izložbama, stalnoj postavci i umetnicima čija dela su u ponudi možete se informisati na stranici AKTUELNOSTI na sajtu i na Instagram profilu galerije. Za sva dodatna pitanja ne oklevajte da nas kontaktirate slanjem poruke preko kontakt formulara koji se nalazi na našem sajtu ili direktno na adresu kontakt@galerijatrag.rs.

Tim galerije Trag ima višegodišnje iskustvo u organizaciji izložbi, promociji i podršci kako mladih tako i iskusnih umetnika, kao i u opremanju reprezentativnih prostora.